Sneak Peak UiTM Dengkil

5/06/2016 05:55:00 PM

Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera

So... foundation dah habis . yeay ;
Sis taknak cakap banyak , tapi nak share gambar dari UiTM Dengkil je untuk post ni. Satu memori indah. //cewah.

Ye, tempat ni memang banyak kurangnya . WiFi tah pape , makanan tak meriah macam kat Kampus Shah Alam .... tapi sangat selesa. Since kat Shah Alam dulu bilik berempat, kipas kat tengah bilik, so faham-faham je lah dia punya panas tu cane kan . Kat Dengkil ni, kita bilik berdua. Hah sejuk lah sikit. Cuma dekat hujung sem je dia punya panas tu... kalau boleh nak naked je dalam bilik. kekekekeke

So, aku nak share a few gambar from UiTM Dengkil.













UiTM Dengkil, have the best scenery. Trust me bebeh. 
Bukti ;













So, how ? Berkobar-kobar tak semangat nak sambung belajar kat sini ?! 
GOODLUCK SEMUA !!

p/s: Kalau korang nak tengok lebih detail, boleh ke blog ni http://chumchumchat.blogspot.my/2016/01/pusat-asasi-Uitm-Dengkil-Selangor.html . Have fun !

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers