Update | Freebies untuk semua :)

2/02/2014 10:15:00 PM

Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera

Hi semua . Gembira rasanya di hati sambil menonton Karoot Komedia X . Wuhuu //Jep awesome

Lama dah tak bersua . Cewah . Well , calon SPM . Doakan yang terbaik untuk saya dan calon-calon SPM yang lain. Semoga kami dapat menjawab dengan cemerlang . Amin

Okay . Back to topic . Hari ni , saya nak beri 3 FREEBIES . Ambek kau . TIGA !

1. BLOGSKIN #6



Ada apa dengan skin ni ? 
  • fixed sidebar . Awesome kay
  • Skin ni warna pink - quite girlish
  • Korang boleh tukar warna background ikut kesukaan dan jangan risau , image tu fixed :)
  • Customize Header - Boleh tukar "FARAWAY" tu kepada ayat lain . Jangan terlalu panjang. It is better with one word i.e LOVE , HEART , PASSION etc

2. BLOGSKIN #7




Mesti korang perasan skin ni macam Kak Wana punya kan ? Okay , inspirasi daripada Kak Wana dan dah credit  . Jangan risau . I'm not a ripper 

What so awesome abt this skin ? Here : 
  • Blockquote hover
  • Cute Bullet 
  • Awesome Navies
  • Top Button
  • FB 'LIKE' button
  • Customize header - kalau tak suka tajuk 'Bubbles' tu , boleh tukar kepada your prefered wordings . Jangan panjang sangat dah lah


3. PSD #1

Yeah ! Finally I succeed !

Here is le example .
The left and right side is before the editing.
Center is after effect .




That's all .
If you have any request or question , you may ask me here : http://ask.fm/Fatinszzz or simply use the cbox :D 
ppyong !

You Might Also Like

1 comments

  1. Nice skin . :) Btw . you've been tagged . ^^ http://sofeyaya.blogspot.com/2014/02/kpop-tag.html

    ReplyDelete

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers