Freebies | Simple Header [anime]

12/14/2013 10:30:00 AM

RE-FREEBIES ADALAH DILARANG SAMA SEKALI !


Assalamualaikum . 
Header ni ada 2 jenis , tak transparent & transparent . Tak kisah lah cantik ke tak , tapi takboleh freebies .

Kalau ambil sila komen . 

(900x350 pixels)

Versi 1






Versi 2






untuk versi 2 ni aku cadangkan korang rapatkan dengan post body dan juga bahagian atas . 

So , dia akan cantik macam ni :



You Might Also Like

0 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers