Photoshop Tuto | How to make an icon ~ with some freebie

7/29/2013 05:47:00 PM

Salam Ramadhan ke-20 everybody . Tinggal 10 hari je lagi kan ? Hm....

First of all open ur photoshop and press ctrl + o to open a picture of your bias .

After that , click on the 'crop' button ; please follow the picture below .


Done ? Now , you may crop the picture of your bias . //see below


Taraa ! Your bias picture should be like this :



To beautify the icon , you may add some PSD action / PS action / adjusting the brightness/level [ctrl+m]

How ?

Here are some freebies :



these pictures[icon] are made randomly . I just pick some pictures in my folders . 
Oh , I've also made some icons freebies . You may view it here :




RE-TUTO/RE-FREEBIES IS STRICTLY PROHIBITED 









You Might Also Like

0 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan ...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers

Subscribe