FREEBIES | ICONS - Kpop [updated]

5/22/2013 11:57:00 AM

Assalamualaikum .
Icons ni baru je aku buat tadi . tsk tsk jangan re-freebies . Tak baik tau curi orang punya .
Kalau nak ambil , komenlah ... Nak bw korang punya blog gak .

right click>save image . 














 









p/s: Maaf ah kalau tak lawa . sob sob

Nak request ? Komen .... :)



You Might Also Like

3 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers