FREEBIES | Icon K-pop Part Two

5/22/2013 03:22:00 PM

Assalamualaikum .
Hehehhe . Hari ni cuti , so , aku rajin dan buat freebies icon kpop part two pulak .

Siapa yang tak tengok lagi part pertama sila klik link bawah ni


Kalau yang sebelum ni K Idol lelaki *kecuali Jihyo dan Sulli * , kali ini K Idols wanita pulak . 
Maaflah tak ramai K Idols yang aku kenal . Ni je lah yang mampu aku buat . Sesiapa nak request boleh je :) 

right click> save image







 




 







banyak kan ? Penat tau buat . Jangan re freebies .
Kalau dah ambil komenlah :)







You Might Also Like

0 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan ...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers

Subscribe