FREEBIEs | 5th Skin

5/20/2013 06:57:00 PM

Assalamualaikum .

Kelmarin aku ada contribute skin lagi .



sidebar dia fixed . Ada gambar LUHAN . Hahahha . tu je modal . Lulz .





Dan ada satu lagi preview 

*alphahelixx ni blog kedua*

Semoga skin ni bermanfaat .

Hm . Apa kata korang klik link bawah ni


bantulah aku menambahkan pendapatan . Lulzzz


You Might Also Like

1 comments

  1. gmbar luhan tu tk boleh tukar ke? atau background tu memang ada gmbar luhan?

    ReplyDelete

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers