Freebies : Background I

6/05/2012 09:59:00 AM

Assalamualaikum . Aku tak tahu lah kenapa lately aku ni rajin sangat blogging . Padahal exam dah nak dekat . Hampeh betul .

K . Ni hah background free .
Nak ambik , ambik lah . Taknak sudah . Baca post yang lain yek ?







RIGHT CLICK > OPEN IMAGE IN NEW TAB > COPY LINK


By the way , warna biru dengan purple yang last ni macam nak dekat sama je kan ? Hahah . Whatever .

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan ...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers

Subscribe