Colour your hair !

1/01/2012 05:29:00 PM

Assalamualaikum .
Sempena tahun baru ni , Fatin nak buat tuto warnakan rambut .
Edit je , jangan gi salon kalerkan rambut korang tu pulak .
Dosa , nanti nak solat pun tak boleh ; nak mandi wajib pun tak sah .

contoh :

see ; rambut Adam ni . 
pinjam weh gambar mung.

Okay , jom mula .

Mula2 bukak photoshop ...
Then , korang ikut step bawah ni .











HASIL:


TIPS SEMASA HENDAK HIGHLIGHTKAN RAMBUT.
  • Enlargekan bahagian yang kecil dan tersembunyi . 
  • Gunakan saiz brush yang berbeza mengikut tempat yang nak dihighlightkan .
  • SABAR



Wokeh . Ada apa2 yang tak paham tu bagitahu kat shoutbox ehh . :)
Selamat mencuba .

You Might Also Like

2 comments

  1. err . nape rambut nazmi . btw nice lah sayang

    ReplyDelete
  2. hahah . saja ,dia kan public figure . thanks hon!

    ReplyDelete

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers