Lens Flare

12/29/2011 12:54:00 AM

Hello peoples .
Assalamualaikum .

Lens Flare ? Apakah ?
Ini lah :


Nampak cahaya bergemerlapan kat tepi tu ? 
itulah namanya Lens Flare . 
IDK .

Caranya : 







Hasilnya .
Abaikan muka sengal dia , okay ?

A big thanks to abang Apit .
Kalau tak tahu tanya .
Request ? Shoutbox :)



You Might Also Like

0 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers