Glowing Text .

12/28/2011 04:43:00 PM

Hi , Assalamualaikum .

Nak buat macam ni ?

pinjam nama Faiz jap . Hihi . 
see ? Dia ada glow sikit belakang dia .
Okay , mari kita belajar . 
Mula-mula bukak photoshop korang dan ikut arahan gambar di bawah ye ?










Coming Soon :

jom warnakan rambut !

make muscles .


dan banyak lagi .





You Might Also Like

0 comments

Terima kasih !

Popular Posts

  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera ASASI NI APA? Asasi (foundation) ni sebenarnya fast track ke degree selain daripada...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera wuhuu kini aku kembali ke bandar Kuala Lumpur yang tercinta sempena cuti Thaipusam pada hari I...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Tak pernah aku rasa puas hati dengan ending buku-buku fixi melainkan yang ini. Yan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Wuhuu I’m back. So selepas beberapa siri pengenalan kepada Asasi Undang-Undang UiTM dan...
  • Assalamualaikum wbt & selamat sejahtera Faq lagi. haritu tentang requirement. Sekarang ni , pasei asasi undang-undang tu sendiri. Soal...

Like us on Facebook

Daisypath Anniversary tickers